Blogia
Supralunar

Depressions

Malenconia

Malenconia

Odi

Odi

T'odio t'odio t'odio t'odio. Altre cop aquesta sensació m'emmetzina per dins i altre cop no puc fer més que sentir-me impotent.

Resumint que és gerundi

Resumint que és gerundi

No vull fer-te mal... si algú ha de patir prefereixo ser jo... però... no tinc valor.

Això és tot.

Lladres de bicicletes

Lladres de bicicletes -Tu no acostumaves a anar als llocs en bicicleta?

- Sí, però quan me la roben vaig a peu.

Per què la gent és tant lladre? Sí, m'han robat la bicicleta, la vaig deixar una nit al carrer principal de Mataró lligada amb dos cadenes i l'endemà al matí, sorpresa. Ja sé que no l'hauria d'haver deixada al carrer, que em penso que tothom és bo i no és així, ja ho he après, creieu-me. El meu pare per animar-me més em va llegir un article d'opinió del Periodico d'una dona que li havien robat la bicicleta a la Plaça Universitat de Barcelona i només l'havia deixat lligada durant 3 hores i DE DIA!!! Flipa.

Ho escric perquè no us passi com a mi, tot i que molts cops fins que no ho vius no t'ho creus.


Toc, toc.

Toc, toc.

 - Toc, toc.
 - Qui hi ha?
 - Què hi ha algú?
 - No, ho sento, torni un altre dia.

Navegues

NaveguesNavegues tranquil
en un mar d'incertesa i dolor,
ningú diria que un dia vas ser feliç,
i se t'emporta
lluny de tu
lluny de mi.
Esperant que a la fi
t'acariciï amarrat de suor.

 

Encara t'estimo.

 

La teva mirada em fa mal...


I torna a començar la setmana...

I torna a començar la setmana... Ja tornem a ser dilluns, sempre em dic: aquesta setmana la començaré amb empenta i il·lusió, però la veritat és que pocs cops ho aconsegueixo... Avui he fet 3 examens, un m'ha anat fatal, l'altre bé i l'altre no me l'han deixat acabar(x coses de la vida que no vull explicar)... sort que era de plàstica i m'importa ben poc, ja ho recuperaré... espero... Després arribo a casa i ... bé que us haig d'explicar jo? xD que n'es de dura la vida de vegades... avui no es el meu dia, està clar u_u a més em començo a trobar soletaa, em sembla k la gent es distància d mi... o potser sóc jo... (segurament xD) En fi, anims que ja arriba Nadal! Tot i que jo passo de totes aquestes coses almenys tindré vacancetes i així desconnectaré una mica que això de l'institut em cansa xD Vinga, k demà serà un nou dia i el penso viure amb alegria!! ^_^