Blogia
Supralunar

Mudances

Mudances Això de l'habitatge està molt malament, els preus cada cop són més alts i hi ha gent que necessitaria dues vides per pagar la hipoteca del pis. Però amb això no dic res que us vingui de nou, el que volia és explicar que em canvio de pis, que per què? Doncs perquè s'ha acabat el contracte i no ens el renoven, ohh. Diuen que volen reformar-ho (i ja s'enten que després faran pagar el doble), veureu... Varem fer una denuncia ja que els pisos del meu bloc (o hauria de dir exbloc?) estan en molt mal estat: hi havia goteres, unes humitats que riu-te'n tu d'aquells que veuen cares xD, l'antena no anava bé i coses per l'estil. Aleshores van dir que ho solucionarien, oi tant que ho varen solucionar, fent-nos fora a tots! Mira que llestos! I ara agafa els trastos i busca't un pis en un mes. Com està el món!

5 comentarios

imma -

quin blog tan cucu!!! ooooooh :) m'agrada molt :)

Ran -

Ja se sap que els preus no són els millors però 'nar mirant i segur que trobeu alguna cosa bona, sempre hi ha aquell xic de bona sort a l'hora de fer les coses, no? ;) A més, canviar de casa no està tan malament (digue-m'ho a mi, que el meu pare ja ha canviat 3 cops a la mateixa ciutat i vinga a portar els trastos amunt i avall nena xD) i sempre és bonic decorar una casa nova (bé, tot té la seva part positiva i negativa), segur que t'agrada més que la d'abans, amb el panorama que tenies...^^u Ànims maca!! ;)

Hermi -

Er... amb això intentaves animar-me? xDDD

silvia -

sempre pots na a viure sota un pont xDDD ja o saps, o a kasa de ton pare i te mare biologics...xDD (o sigi, xinxilla i xinxilla xDDD)

Ereza -

Well, ja et vaig dir el què, suposo que això de canviar de pis deu ser un rotllo, però què hi farem ^^u Si al final t'acostumaràs a anar canviant i tot xDD Well, no és per riure... »__« Però en fi, què vols fer-hi, la vida és així... ^_^ Ja pensaré alguna cosa dolenta per aquests responsables dels pisos... xDDD Ui, no, que si vull no passa... Bé, en fi... »__« Que bona sort! ^_^